Grįžti
į viršų

 ParodaChristmasworld2019.jpg

 

Paroda „Christmasworld 2019“

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad jau antrą kartą sudalyvavom pačioje didžiausioje Kalėdinių dekoracijų parodoje Europoje „Christmasworld 2019“ Frankfurte. Šią parodą kiekvienais metais aplanko daugybė žmonių iš viso pasaulio, tad turėjome galimybę parodyt save ir pažiūrėti į kitus. Taip pat supažindinti lankytojus su kitų metų tendencijomis, nes mūsų floristikos prekės parodos organizatorių buvo atrinktos į 2019/2020 metų tendencijų ekspoziciją.

Sulaukėme daugybės teigiamų atsiliepimų apie mūsų kuriamą unikalią produkciją – kankorėžių vainikus. Lietuviški kalėdiniai vainikai sužavėjo daugybę parodos lankytojų ir jau šį rudenį pasieks Europos parduotuves. Neliko nepastebėtos ir mūsų importuojamos dirbtinės gėlės. Daugeliui labai patiko puokštelės, sukulentai ir nuostabiosios orchidėjos. O daugiausia dėmesio sulaukė mūsų gražieji kristalų gaminiai ir krištolinės žvakidės.

Taip pat šiemet pristatėme naujus sausų augalų gaminius skirtus kalėdiniam dekoravimui.. Pūkuoti, balinti, blizgantys, įvairių spalvų sausi augalai puikiai tinka šventinei nuotaikai sukurti.

Parodos metu ne tik susitikome su jau esamais klientais, bet ir užmezgėme naujus verslo ryšius. Sieksime, kad jie pavirstų naujomis gražiomis draugystėmis. Tikime, kad šiais metais mūsų bendradarbiavimas bus labai sėkmingas ir kitais metais mes ir vėl susimatysim visi „Christmasworld 2020“ Frankfurte!

 stendasfrankfurte12019.jpeg

stendasfrankfurte2019.jpeg