Grįžti
į viršų

Cristmasworld 2018

„Christmasworld 2018“

Didžiuojamės galėdami pranešti, jog šiais metais pirmą kartą dalyvavome Europoje didžiausioje šventinių papuošimų mugėje ,,Christmasworld“. Šioje parodoje 1048 dalyvių iš 43 skirtingų šalių pristatė savo produkciją ir naujoves. Lankytojų buvo 43450 iš 129 pasaulio šalių. Savo produkciją pristatėme 16 kv.m stende. Nors stendas ir mažiukas, bet buvo aplankytas nemažai dalyvių, užmegsta naujų ryšių, gauta užsakymų. Tikimės gražaus ir sėkmingo bendradarbiavimo.

Lietuvoje esam žinomi kaip didžiausi dirbtinių gėlių ir floristikos prekių importuotojai, bet mes esam ir gamintojai. Turime gamybos liniją, kur gaminame dirbtinių gėlių floristines kompozicijas.

Taigi savo stende pristatėme mūsų gaminamus unikalius kalėdinius gaminius iš eglės ir pušies kankorėžių, dekoruotus dirbtiniais ir sausais augalais, uogomis, džiovintais vaisiais ir įvairiais kitais mūsų importuojamais produktais. Didžiają dalį ekspozicijos sudarė kalėdiniai vainikai ir stalo dekoracijos, o taip pat dirbtiniai augalai, kurių mes turime daugybę rūšių. Džiaugiamės sulaukę gerų jūsų įvertinimų.   

 Kaledine kolekcija Kaledine kolekcija

Kaledine kolekcija