Grįžti
į viršų
Vestuvių paroda Išteku.lt 2019

   
  Didžiausia vestuvių paroda Išteku.lt 2019

 

                             Kaip ir ankstesniais metais, taip ir šiais, tęsėme gražų bendradarbiavimą su vestuvių planuotoja Egle Čiurlionyte. Darėme jungtinį nuomos stendą, kuriame pristatėme daugybę prabangių, sendinto aukso spalvos šventinių dekoracijų, žvakidžių su skaidriais stiklo gaubteliais, ažūriškus toršeriukus įspūdingai atrodančius mirguliuojant degančioms žvakėms. Šiemet pasirinkome netradicinę vestuvėms sodrią žalią spalvą, skleidžiančią šiltą ir ramų jaukumą.

                 Pristatėme savo pagamintą naujieną stalų dekoravimui - didelius žalumynų medžius. Juose lengvai gali būti derinami gyvi įvairių formų lapai ir dirbtiniai žalumynai, kiekvieną kartą įgaunantys visiškai skirtingą išvaizdą. Ant stalų po medžiais pastatėme juodus žėrinčius narvelius (žvakides), taip pat iš mūsų naujos juodos kolekcijos, kurios dėl vietos stokos, negalėjome čia pademonstruoti.

                 Nuoma - dar ganėtinai nauja mūsų paslauga, bet jau sulaukianti didelio susidomėjimo. Ir mes džiaugiamės, galėdami prisidėti prie gražesnių Jūsų švenčių kūrimo.

*Už gražias nuotraukas dėkojame Jurgita Lukos photography

   
Vestuvių paroda Išteku.lt 2019Vestuvių paroda Išteku.lt 2019
 
  Vestuvių paroda Išteku.lt 2019
Vestuvių paroda Išteku.lt 2019